Ja nyt saa muuttaa…

Eli muuttotarkastus meni läpi sen kummemmitta. Ei sentään tehty vielä ihan lopputarkastusta kun talosta puuttuu lähinnä parveke ja autotallista kattolevyt. Mutta muuten ei ihmeitä ollut. Eli nyt saa luvan perästä sitten pistää loputkin kamat laatikkoon ja vaihtaa osoitetta…

Huomis-illalla tuleekin pakettiauto viikonlopuksi käyttöön niin siinähän sitä pääsee muuttamisen makuun. Tosiasiassahan tavaraa on kuskattu jo aikalailla tuonne uuteen osoitteeseen, mutta lauantain talkoissa viedään sitten ainakin isommat kamat. Oikeen mukava vähän kannella taas pianoa.

Eipä sillä, vaikka tarkastus jo tehtiinkin niin puuttuuhan tuolta vaikka mitä:
– räystään aluslaudoitukset
– autotallista sisäkaton levytys (lukuunottamatta varastoa ja pannaria)
– autotallin ovet
– parveke ja parvekkeen kaiteet
– muutamia metrejä saumalistaa lattioista ja muuta pientä
– välitilan lasit jotka on vielä tulollaan
– sähköhommien viimeistelyä talossa
– paljon sähköhommia autotallissa

Eli eiköhän tässä vielä tovin saa aikaa kulumaan…

6 vastausta artikkeliin ”Ja nyt saa muuttaa…

 1. Pekka Lillstrang

  Voit vaan arvata kauanko meidän tahdilla toi sisustaminen kestää, mutta laitetaan varmasti kyllä jotain kuvia siitäkin 🙂 Ja kiitos onnitteluista.

  Vastaa
 2. Hanna Kiviranta

  Isot onnittelut Isosta urakasta! Laitahan kuvia talosta sitten kun sisustus ja huonekalut ovat paikoillaan ja tsemppiä muuttoon! =)

  Vastaa
 3. Pekka Lillstrang

  Kiitoksia! Onneksi on näin päin tämä muutto että pienemmästä isompaan niin on ainakin paikka minne tavarat laittaa. Meillä onkin kyllä pakkailut oikeasti aika hyvällä mallilla kun Elina on kerennyt tälläviikolla asiaa edistää. Vaan eipä tässä toki turhia aikoja taikinointiin olekaan kun tuli otettua noita vuokralaisia tähän vanhaan asuntoon jo kuun alusta 🙂 Mutta pieni aikapaine pitää mielen virkeänä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *