Pikku näppäilyä

Jotain kamppeita on toki jo uusille asujaimistolle muutettukin mutta pääosa muuttohommasta keskittyy perjantai-iltaan / lauantaille.

Piti kuitenkin pistää pari kuvaa pesukoneista ja dokumenttia siitä että maallakin näkyy telkkari 🙂 Kuten aiemmin tuli mainaistua karisi haaveet Mielestä pesukoneiden osalta ja päädyttiin sitten näihin LG:n Direct Drive malleihin. Paljon on vilkkuvia valoja ja äänitehosteita, toivotaan että niillä peseentyy vaatteetkin. Oma hommansa nuokin oli asennella paikalleen kaikkine letkuineen, ja lisäksi piti vielä pistää tason läpi yksi hanakin kun se vielä uupui. Eli pesukoneelle tulee semmoinen auki/sulki hana, ja piti se kodarissa laittaa tasosta läpi kun siinä sille oli loogisin paikka.

Eilen tuli tuotua jo telkkari ja digiboksikin varsinaisen muuton alta pois: saapahan purkaa telkkutasot sun muut mutta ei mene tallennuksia ohi. Tarkka homma 🙂 Viimeviikolla ostettu Antenni mastoineen ja jakomurkulat keskukseen tuntuu toimivan: ilman mitään vahvistimia signaalin voimakkuus ja laatu on 99%.

Lisäksi tuli aloiteltua noitten lattialistojen laittoa vähän. Ne on nyt jotain kovin vaaleita mitkä parhaiten sopi parkettiin / valkoiseen laattaan. Sisuhan on metallia ja lyhentäessä siitä jää tosi helposti semmoinen metallinen ”sahausreuna” näkyviin vaikka kuinka varovasti rautasahaa. No, tuskinpa sitä liiemmin huomaa mutta ärsyttäviä sahattavia.


Pesukoneet paikallaan kodinhoitohuoneessa. Mukana tuli myös se välikiinnityssarja kun noista oli joku kamppis, eli semmoinen jäi nyt sitten yli.


Hiukan askeettinen kirjaston sisustus. Mutta pääasia on että telkkarissa on kuvaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *