Raivausta

Sunnuntai, eli varsinainen vappu meni sitten enempi raivaillessa. Kuten aiemmin oli puhe niin tarkoitus oli hoitaa korkeitten osien seinät siihen kuosiin että saa ison tellinkin purettua edestä pois kun se alkoi jo taas olla vähän sitten tiellä.

No, aamu aloitettiin tapetoimalla olkkarin päätyyn tuo korkea osa. Tapettia menikin sitten aina rulla yhteen kohtaan, mutta saa jäännöspaloista onneksi vielä tuohon matalempaan osaan jatkoa. Sitten purettiinkin tellingit pois, raivattiin alakerran makkari että pääsee sielläkin seinien kimppuun.

Lisäksi tehtiin runkoa epäsuoralle valaistukselle / palkin gyproc piilotuksella. Ja olkkarin toisen päädyn alaosakin levytettiin. Lisäksi sunnuntaina ja alkuviikosta on sitten tullut maalailtua ja maalailtua minkä on keretty…


Olkkarin päädyn korkeaa osaa tapetoituna. Aika vekkuli vetää tuommoisia n. 6 metrin siipaleita seinään.

Tuossa näkyy vähän puurunkoa palkin sisässä. Eli yläosaan tulee levy, alaosaan kolonen minne tulee epäsuora valo.

Lisää palkkia ja toinen pääty. Yläosa seinästähän on jo tapetoitu, mutta alaosa tulee käytännössä levyn verran ulommas tuon rakenteen takia. Ja yläreunaan jatkuu sitten kulmalista kuten parketin reunassa yläkerrassa.

Alakerran makkarin raivausta.

Ja pääty vähän kauempaa, nyt ilman telinettä. Kummasti vapautui tilaa kun sen purki pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *