Kaiteita ja muuta

Seelmanin kaiteetkin saapui viimein ja perjantaina yläkerran kaiderungot pääsi paikalleenkin. Lasit toki uupuu vielä etteivät suotta säry. Lisäksi viikonloppuna saatiin viimein iso teräspalkkikin piiloon. Tuosta kuvasta ei oikein nä, mutta alaosassa on siis vino osa tuossa levytyksessä, ja reunus puuttuu vielä kun sen taa tulee valot. Pitääkin vähän katsastaa noita loisteputkeloita…
Kaiteet uupuu vielä portaista kun ne vaatii vähän karkeampaa betonihommaa ennen. Eli täytyy tasoitella ne huolella kun ajatus on että potkupinta jää maalatulle betonille ja pintaan parkettia.
Lisäksi puuhailtiin toki normaalia kaikenlaista: maalauksia, muutamia kalusteasunnuksia, tasoiteltiin tosiaan portaita, tehtiin veilä KHH:n ”jalkalistalaatoitus” ja viimeisteltiin parin huoneen sähköjä. Eli siinähän sitä. Täytynee koittaa keskittyä ensiviikolla porrastasoituksiin, ne kun alkaa jarruttaa kohta muita hommia kun ei tohdi ihan viereen parketteja sun muuta tehdä vielä…

Kaidetta alhaalta ja palkin piilotusta. Ei oikein käy ilmi tuo alaosan vinous ja etulista puute, mutta käyttäkää mielikuvitusta.
Ja vähän toista kulmaa.
Ja kolmatta.
Ja jopa yksi enemmän vaiheessa kuva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *