Vapun juhlintaa

Vapunaattoa vietettiin ainoalla oikealla tavalla, eli tiukalla työnteolla. Iskä ja Elina oli koko päivän tapettihommissa, tuo työhuone kun osoittautui työlääksi tapetoida. Mutta hyvä siitä tuli. Illankähmässä laitettii sitten kyllä vielä yksi suora seinä yläkerran aulasta / olohuoneesta myös tapettiin.
Minulla olikin sitten hyvää aikaa puuhailla sata miljoona muuta asiaa: saunan värikäsittely loppuun (eli ikkunankarmit ja ovi toiseen kertaan), lasiovien kahvat paikalleen, yläkerran aulan parin seinän maalaus. Työhuoneen viimeistymaalauksia, pikkuisen johtotehtäviä ja alakerrassakin maalauksia.
Huomenna olisi sitten hyvin korkean seinän tapetoinnin aloitus urakkana. Sillä livulla päästäisiin tilanteeseen että tellinkiä ei enää sitten tarvitakaan olohuoneessa niin saa paikkoja raivaukseen. Mutta kuhan näkee miten huominen menee. Kaiteetkaan ei perjantaiksi kerennyt vaikka transpointilla jo ovat tulossa, mutta ovatpahan sitten maanantaina perillä.

Yhden makkarin fiksattua tummaa seinää. Aika herkästi näkyy tossa nimittäin lontot sun muut…
Ja koko työhuone tapetoituna. Ovea huutaa ja listoja.
Ja hippasen toisesta kulmasta. Järvestä muuten lähti tänään jäät niinkuin työhuoneen ikkunasta hyvin näkyy.
Ja etualalla tuo aulan / olkkarin toisen korkean seinän tapetti. Ei paljon maalatusta erota ainakaan tämmöisessä kuvassa, mutta kivan värinen luonnossa.
Ja tässä vielä aulan tapetti vähän likempää. Se on tommosen karvasen oloinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *