Maalia seinään

Eilen saatiin iskän ja Elinan kanssa yläkerran styroksoinnit ja sähköputkitukset loppuun. Roudattiin vielä rautaverkot paikalleen, eli käytännössä kelpaa lattialämpömiehen tiistaina tulla. Puuttuvat muotitukset ja reunakaista laitellaan vasta sitten kun on rohmustettu lattialämmöt paikalleen.
Illalla tulikin kylään Tero jälkikasvuineen ja lähdettiin jo hyvissä ajoin kaupunkikodille kahvinkeittoon.
Tälle päivääkin vielä sitten onneksi riitti tekemistä. Elina pääsi maalailemaan ja pelletit sai kauniin vaalean kodin. Lisäksi tekaistiin aamupäivästä sisäkatto pannuhuoneeseen. Sinne kun pitää saada vähän tuota palosuojaa niin tuplagyproccia luonnollisesti. Iskä kerkesi jo katonkin tasoittaa eli huomiselle on Elinalle tiedoksi hiomista ja maalausta.
Riikka ja Olli tuli myös taas vähän työleirille (Kiitos vaan jälleen kerran) ja talon puolella pantiin mm. radonputki paikalleen. Lisäksi aloiteltiin siellä hiekan tasoitukset ja styroksointi ja yksi makkari tulikin kokonaan valmiiksi. Eli hyvällä alulla on sekin homma. Alhaalta uupuu vielä vähän sähkörasioita joten täytyy niiden paikkoja rälläköidä ennenkuin styroksointi jatkuu. Sinällään kyllä ihan styroksin surma. Alakertaan kun tulee 15 senttiä styroksia niin siinä ei paljon paketti vanhene…Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *