Taas meni tonneja

Tälläkertaa ei kuitenkaan niinkään painomielessä vaan enempikin rahassa 🙂 Tämä viikko nimittäin on kulunnut enempi ja vähempi poutkimiesten tahtiin.

Sunnuntaina tasoiteltiin vielä alakerran hiekkoja, nostettiin lämmityskattila pannuhuoneeseen ja Elina jatkoi maalaushommia autotallilla. Maanantaina alkoikin sitten kattilan asennustyöt ja kun iskä vielä malttoi viipyä apuna sai hän laiteltua alakertaan lisää styroksia ja sähköjä. Illasta vielä viriteltiin käyttövesiputkia paikalleen ja ripusteltiin muuta putkikalustoa kohdilleen.
Tiistaina olikin sitten vuorossa jo yläkerran lattialämmmityksen asennus ja pannuhuoneen ja kaivon finalisointi. Eli nyt vettä tulee hanasta ihan talolle asti ja pannuhuone on polttimineen asenneltu. Kuljetin vain paikalleen ja pohjasuppilon tekoon…
Illasta oltiin vielä jokunen tunti tasoittelemassa loppuja hiekkoja styroksien alle ja roilomassa ja sen semmoisissa. Saarakin oli avustamassa joten kiitosta vaan.. Tänään tulikin sitten välipäivä kun piti taas vähän työmatkustaa. Mutta hyvä niin ettei tule liian äkkiä valmiiksi 🙂Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *