Sähköputkimies

Tänään olinkin itse kokopäivän raksalla. Jatkoin eilen Elinan kanssa aloitettuja yläkerran styroksointeja ja lähinnä sinne tulevien sähkörasioiden ja putkitusten asentelua.
Lisäksi putkari toi paikalle lämmityskattilan odottamaan ensi maanantain asentelua ja jatkoi samalla talon sisäpuolella olevaa lämpökanaalia niin että saadaan putket jopa valun päälle asti. Samalla tsekkailtiin kaivolla ja pannuhuoneella tarvittavat vermeet.
Yläkerta tuli ihan hyvälle mallille. Putkista ja rasioista valtaosa on paikallaan joten loppu styroksointi sujuukin sitten nopeammin. Sitten vain rautaa päälle ja periaatteessa lattialämpöä voi asennella. Huomenna on tiedossa työreissua, mutta viimeistään sitten torstaina jatkamaan…Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *