Ja yläkerran kimppuun

Tänään päästiin sitten oikein muuraamaankin. Ensin kyllä viriteltiin porakaivoon oikea pumppu kun se on tuolla vintillä lojunut jo vuoden kohta. Tuli ostettua viime kesänä kun sattui sopiva vähän käytetty hollille. Yläkertaan ei nimittäin enää tuo pikku uppopumppu vettä nosta, mutta tälle oikealla pumpulla ei ole isompi ongelma. Vielä kun hakee vähän jatkoksi pehmeämpää letkua niin kyllä tulee hyvä. Samalla saa pumputella kaivoa vähän tyhjäksikin niin saa siellä veden vaihtumaan niin sitä ehkä joskus uskaltaa käyttää.
Muurauskin alkoi sujumaan ihan mallikkaasti ja pari myllyä kerettiin tehdä. Korkeus sattui tosi mukavasti onteloihin, eli helppoa ja kivaa. Kannatti nähdä vähän vaivaa niitten maskiharkkojen ylikorkeiden saumojen kanssa. Maskiharkot on paikoin pikkasen kyllä ”levinneet”. Käytännössä ne on kammenneet vähän ulospäin vinoon kun villa yms. niitä on puskenut, mutta taas on puhe millimetreistä eli ihan toleransseissa ollaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *