Monenlaista

Talon puolella saatiin tasoitehommat aikalailla finaaliin: käytännössä kaikki seinätkin on maalattu vähintään kertaalleen. Portaikon alta puuttuu ihan pieniä paloja, mutta niin vähän ettei kehtaa edes laskea 🙂

Varaston puolella aloiteltiin jo panelikaton lopullinen pintamaalaus ja talon puolella tehtiin saunassa katon alaslaskua ja seiniin pistettiin jo vähän Sauna-Satuakin paikalleen. Kohta voi alumiinihuoneessa olla tyytyväisenä säteilyltä suojassa… Syntisen hintaista tavaraa muuten tuo valmis uretaani / alumiinipaperilevy mutta on toki lystiä laittaa. Ja jonkinverran tuolla säästää tuota tilaa, ettei seinät suotta enempää vahvotu.

Lauantaina Saara ja Merja olivat Elinan kanssa sisustuskaupoilla ja tulivat vielä illaksi askaroimaan raksallekin. Smyykitkin kun on tehty ja maalattu niin naisväki pesi ansiokkaasti ikkunoista laastijäämiä pois ja Elina käytännössä siivoili koko talon.

Sunnuntaina minä itseasiassa pidin raksalta rokulia, mutta Elina oli silloinkin siivoilemassa vielä loppuja kun tuota tavaraa tahtoo kertyä. Nyt pitäisi haali sekalainen määrä tavaraa, niinkuin loppuja IV-putkia, vedeneristeitä yms. niin ei pääse hommat loppumaan. Yläkerran laatat tilailtiin jo viimeviikolla ja niiden pitäisi saapua kahden viikon kuluessa. Yläkerrassahan kun laattaa tulee vessan lattiaan, pukuhuoneeseen ja saunaan ja tietty kylppäriin kokonaan. Eli niissä on ihan oma askareensa.

Piippu ja portaikon yläosa tasoitettuna ja maalattuna.

Sauna-Satua saunassa.

Olkkarin nurkka. Myös jo maalattuna.

Varaston katto. Lopullisella maalilla maalattu varmaan 7 reunimmaista lautaa, mutta eipä tuo tuosta suuremmin erotu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *