Puuhailua

Viikonloppuna rakenneltiin taas aktiivisesti kun pitkästä aikaa oli siihen mahikset kun ei ole lähtöä minnekään. Eilen lauantaina rakennettiin kahdestaan isukin ja minun voimin, tänään oli myös Elina kuvioissa mukana. Saatiinki koko viikonlopun aikana monenlaista aikaiseksi. Valmiiksi tuli yläkerran viimeisen kerran makkarin muuraukset, samoin kuin yläkerran vessa.

Lisäksi jatkettiin puuttuvia smyygejä, tehtiin saunan viimeinen seinä valmiiksi, aloitettiin kylppärin väliseinää samoin kun pukuhuoneen poraskulmaan tulevaa tiiliseinänpätkää ja niin edelleen. Tasoitelupuolella jatkettiin alakerran makkarin tasoitusta, saunaan vedettiin tiilitasoitetta että saa huokoset harkossa tukkoon ja sen sata muuta asiaa tuli hoidettua.
Kaikenkaikkiaan muuraukset alkaa olla melko valmiit. Oma aikansa menee rasioiden, hanakulmien yms. täyttelyissä ennen varsinaista tasoitushommaa mutta nekin on pitkälti tehty. Samoin aika moni huoneista on jo ”hakattu” saumojen osalta ja hiottu rahinalla että lisää tasoitetta pääsee vetelemään kun vain kerkeää. Käytännössä nyt on tullut vain muiden hommien ohessa oiottua oikomista vaativia paikkoja, mutta jahka väliseinäshow loppuu kokonaan niin voi keskittyä olennaiseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *