Vähiin käy ennenkuin loppuu

Väliseinien teko nimittäin. Iskä sai oltua vielä maanantain hommissa ja oikomistasoittelut etenekin sitten sitä myöten hyvää kyytiä pitkin päivää. Illankähmässä tehtiin vielä vähän muurailuja kun se on hippaisen helpompaa kaksin. Etenkin kun nuo puuttuvat seinänpätkät ei ole tasajakoon tehty niin joka kerrokseen saa timanttilaikattaa tiiliä.

Tänään pyörähdin syrjäisessä satamakaupungissa työreissulla ja illalla kävin pistämässä vielä jokusen tiilen paikalleen. Nyt puuttuu sitten enää yksi kerros tiiliä viimeisestä väliseinästä ja 2 kappaletta toisesta 🙂 En viittinyt enää sitten semmoista satsia tekaista vaan keskityin loppuillan seinien rälläköintiin… Paikka paikoin on seinissä käynyt niin että tiili on jäänyt esim ”kallelleen” vähän. Huomattavasti helpommalla pääsee rälläköimällä silloin kulmasta pari milliä pois, niin saman verran oikomishommaa vähenee koko seinältä.
Seuraavalla muurauskerralla pitäisikin alkaa askarrella kylppäriin suihkujen taakse tulevia viisteitä. Idea on siis laittaa suihkut kylppärin kulmiin vinoon seinäosaan. Yläkerran kylppäristä ei kyllä yhtään liian leveä jäänyt, mutta pituutta taasen on ihan riittävästi. Malli on sellainen ettei suihkujen väliin ole edes järkevää alkaa mitään kiinteää hyllyä justaamaan mikä alunperin oli ajatus. Tulee vain liian tukkoinen. Täytyy hahmotella siis jotakin muuta.
Saunasta sensijaan tulee näillä näkymin turhankin iso (ainakin näille saunomisvolyymeille) mutta sitä isontaa väkisin se että sinne haluttiin ikkuna kahdelle seinälle…

Yläkerran makkari numero 3 tasoitukset hyvässä vauhdissa.

Sauna. Tätähän ei periaatteessa olis tarvinnu ees tasotella jos vaikka sauna-satua käyttää, mutta vetäistiin tiilitasoite tännekin niin saa harkon pinnat sulkuun.

Ja tuolta näkyy pukkarin seinä josta vielä tuo kerros tiiliä uupuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *