No nyt on lattia

Nimittäin yläkerrassa. Eli tänään saatiin valettua yläkerran lattia ja siisti tuli. Samalla tuli alakertaan lattialämmitys, eli sen puolesta senkin tohtii huomenissa valaa.

Yläkertaankin upposi tavaraa ihan reippaasti eli reilu 8 kuutiota. Sen verran jäi yli että sain napattua yhden etukuormaajallisen ja tehtyä sillä kaivon kannen ja reunavalun johon se riitti vähän niinkuin justiinsa.
Aamupäivä meni noissa valuhommissa, välillä kävin vähän ansiotöillä, ja illalla sitten vielä takaisin. Iltavuorossa laitettiin jo liippareiden laaserille alakertaan kolme hyllyä ennalta katottuihin paikkoihin, lyötiin erotuskaista alakerran seiniin ja tämmättiin lattiakaivot paikalleen. Eli nyt ei taas aamulla pitäisi olla muutakuin valua vaille. Vaikka alakerta onkin isompi kuin vintti niin epäilivät että sujuu tasoittelu vielä sutjakammin kun on aika isoja suoria alueita ja vähempi nurkkia ja koukeroita. Mutta sehän nähdään huomenna… Kohtahan onkin uniaika että kerkeää taas seiskaan raksalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *