Tuus kattoon kattoon…

Ihan punaiselle ristille ei mennyt tämäkään viikonloppu. Pyhäpäivän ratoksi puuhailtiin autotallilla kun talolla ei nyt ennen valua isompia voi tehdä. Autotallissa saatiinkin tehtyä pellettivarastoon tuplagyproccikatto ja koolattua koko loppurakennus ensin kakkoskakkosin ja laudoin. Muutama jäljelle jäänyt levy riipaistiin vielä itse autotallinkin kattoon. Puutavara oli ”aavistuksen” kosteahkoa, joten ihan hyvä että saa nyt vähän kuivahtaa katossa ennenkuin levytyshommia jatketaan.

Rännimiehetkin kävi jo perjantaina pistämässä rännit paikalleen ja autotalliin syöksytorvetkin niin ei pihakaan ihan niin lainehdi syyssateissa. Komian mustat oli niinkuin piti.
Huomenna sitten seiskan paikkeilla odottelemaan reilua seitsemää kuutiota betonia. Sillä pitäisi yläkerran lattia saada iskuun.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *