Ja seinät sen kuin nousee

Iskä on ollut taas apuna eilisen ja tämänpäivän. Mikäs sen tehokkaampaa kun Elinakin on ollut vapailla niin hommat on edennyt mukavasti. Tänäänkin kun työreissulta palailin hetkeksi raksalle niin sain huomata että muuraus etenee yläkerrassa jo kerroksessa neljä. Eli huomenissa se loppuun ja ikkunanpaikkoja tsuumaamaan…

Yläkerran seiniin oli Elina ja iskä jo valaneet palkkiharkoista pätkät mitkät tulee kannattamaan kodinhoitohuoneen terassin kattoa ja etuoven kattolippaa. Niihin valettiin siis palkkiharkoista pätkät ja korrobetonia täyteen ja tartunnat kierretangosta.
Mutta ei yläkerrastakaan enää tippumaan pääse jos ei vasiten hyppää kun seinää on joka kohdassa vähintään 60 cm 🙂 Kohtuu hyvin on varmaan tarenneet tuolla raksalla, minähän olen vaan kerennyt illoiksi apuun mutta lupaa se huomisellekin onneksi 28 astetta. Niin ja ei ollut kamera matkassa joten no photos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *