Pitkästä aikaa raksalla

Nautittiin kauniin sateisesta syyspäivästä Elinan kanssa raksalla. Viikko menikin melkein ilman rakennushommia kun pukkaa vähän tuota reissua.

Tänään jatkettiin sitä samaa mitä tässä on tehty: lisää styrokseja ja täyttöä. Saatiin styroksoitua nyt koko etunenkin oikeastaan, eli pääsisäänkäynnin alunen. Siihen pistettiinkin kunnolla styroksia kun vielä ei oikein tiedä mimmoista kiveystä, laattaa tms. siihen tulee. Styroksit jäi nyt uupumaan vain toisesta päädystä enää, kun siellä pitää vähän kaivurilla eka siirrellä maata.
Elina laitteli myös patolevyt loppuun, eli ne on nyt joka paikassa. Lisäksi finalisoitiin salaojat eli laitettiin laskuputki laskuojaan ja koko etupuolen sadevesikaivot tai niiden pystynousut on paikallaan. Samoin viimeiset piuhat mitä anturan alta halutaan nyt laittaa, eli mm. extra maadoitukset ja sen semmoiset.
Seuraava rasti onkin oikeastaan kaivurihommia. Elina hakee vielä viikolla vähän styroksia jos kerettäisiin vielä  kaivaa päätyä ja laittaa sinnekin styrot ennen oikean talven tuloa. Samalla saisi pihaa jo viisaammalle mallille kevättä ajatellen. Taas tulee vaan vähän taukoa kun reissua pukkaa ja kotiin kerkeää vasta torstaina jälleen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *