Kaikenlaista

Talvi tekee jo tuloaan ja sitä vastaan nyt on vähän askarreltu. Iskä oli viimeviikolla tekemässä viimeisiä tolpanalkuja, samoin kuin muurailemassa vielä kantavia väliseiniä.

Lisäksi laiteltiin sähköjohdot tallin ja talon välille suojaputkiin samoin kuin vesiputki. Se olikin vähän sitkaampi ja se saatiin lopullisesti paikalleen vasta Elinan kanssa mäntysuovan voimin.
Viikonloppu käytettiin Elinan kanssa sitten ulkotäyttöihin. Eli talon ymprille askarreltiin styroksit ja niitä pisteltiin peittoon että talo olisi keväälläkin suunnilleen samalla paikalla. Saatiinkin täytettyä koko takaseinä (myös parvekkeen alusta) ja kodinhoitohuoneen pääty. Niissä oli aika isot alat styroksoitavaa kun on terassienalusia ja tolppia. Samoilla lämpöisillä jatkettiin etuseinää aina pääovelle asti. Sitten loppuikin viikonloppu ja patolevy 🙂 Samalla nyperrettiin myös sadevesiputkia ja muuta sälää.
Kaikenkaikkiaan pahimmat paikat tulikin kuntoon. Loppuosa taloa kun on n. 1 – 1,5 metrin sorakerroksella ja perusmaa on seinästä parin metrin päässä niin ei tuo pikkupakkanen vielä haittaa. Raksataukoa tuleekin viikonlopulle asti kun pitää olla työreissussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *