Internetti

Tänään menin töitten jälkeen kanssa ihmettelemään raksalle. Koko ajan pikkaiseen nakkeli vettä niin en viitsinyt muurausta aloittaa vaan ajattelin pistää internettipiuhan paikalleen. Aiemminhan jo tilitin että Elisa oli tilauksen hukannut ja jouduin laittamaan kaapeliojaan suojaputken ja nyt puhelinkaapelin sinne jälkeenpäin.

Ja kaikkihan arvaa sujahtiko kaapeli kätevästi 50 metriä maan alla pylväältä keskukselle. No ei. Eli ei muutakuin Fiskarssi käteen ja kaivamaan. Muistin kyllä että kallion takia yhteen kohtaan jäi loivahko mutka suojaputkeen ja kaivoin sen siitä esille. Niinpä sainkin siitä sujautettua kaapelin tolpalle, ja toiseen suuntaan keskuksen suuntaan.
Ihan perille ei kaapeli mennyt vieläkään keskukselle, mutta kaivan likemmäs vielä toisen tarkistuslokosen niin eiköhän se siitä. Loppuajan sitten vähän teinkin lapiohommia kun alkoi kaapelin kanssa puljaus riittää. Täytyy muistaa ihan kiittää kotoista operaattoriamme Elisaa miten siellä tehdään ihmisen elämä helpoksi. Saisi ne mainoksessa pyörivät kaverukset tulla kaivamaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *