Lisää romua ja talkoohenkeä

Aamulla piti herätä suorastaan aikaisin kun piti keretä jo seiskaan tontille. Lujalta kun tuli taas tavaraa, ja vaikka kuinka kertoo puhelimessa että minne puretaan niin aina pitäisi olla joku paikalla. Elina nakkasi minut siis tontille töihin mennessään ja minä jatkoin mopolla töihin. Siinä menikin huimat 5 minuuttia kun katsottiin purkupaikat ja minä jatkoin töihin.

Leipätöistä sinkosinkin suoraan naapurille talkoita jatkamaan. Kattotiilten nostelu saatiin nyt menestyksellä loppuun ja loppuillaksi menin sitten omalle tontille arpomaan.

Ilta meni ihan järjestelyissä: lisää harkkoja autotalliin, 10 tonnia laastia sateensuojaan ja silleen. Huomenna voikin sitten edetä kelin mukaan taas vaikka muuraten. Rakennesuunnittelijalta / vastaavalta pitääkin muistaa tarkentaa ikkunalitysten tekotapa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *