Lisää seinää

Sunnuntai aloiteltiin vähän löysäillen ja oltiin raksalla vasta ysiltä. Ajatus oli että saataisiin loput tontilla olevat RUH200 harkot muurattua autotalliin. Sehän toki onnistuikin, mutta yllättvän kauan siinä tuhraantui. Nuo ikkunakerrokset on vaan hitaampia kun palasia on niin paljon hitaampi pistää paikalleen. Mutta keli oli hieno. Takaiskuiltakaan ei vältytty: haalarista hajosi vetoketju ja yksi ikkuna mitattiin 10 cm väärään kohtaan. Ikkuna siirtyi helposti, mutta haalarin korjaus on vielä työjonossa 🙂

Samalla kun muurailtiin piti myös askarrella osaan autotallia kiinteitä telineitä kun styroksipaalit ei mahdu joka lokoseen. Trukkilavoista ja lankuista tehtiinkin mallikas tellinki, joka on jopa ratkaisevat 30 senttiä korkeampi kuin 2 x styroksi. Siitä yltää taas hyvin.

Loppuillasta vielä ”siivoiltiin”. Elina raivasi autotallia että saa tyrkättyä pari harkkolavaa taas sisälle ja minä siirtelin muutamia lavoja talon taakse pois pyörimästä. Huomisaamuna kun tulee taas Lujalta lisää tavaraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *