Pientä laittoa

Tänään taas tehtiin monenlaista. Elina oli koko päivän työntouhussa lähinnä maalaillen / viimeistellen eri huoneita. Minä aloittelin tekemällä portaitten lle vähän runkoa / sähkövetoja ja sitten listoittelinkin alakerran makkarin, tai siis kirjaston loppuun. Ihan asiallinen tuli. Elina maalasi mm. alakerrassa nyt sitten takan ja loput seinät loppuun, eli pääsee tapetoimaan loput ja listoittamista riittää…
Loppupäivä menikinenempi vähempi sähkötöissä avustaessa. Sami kerkesi kaiken kiireen keskelle tekemänä loppuja sähköjä, ja saatiinkin hommat oikein hyvälle mallille.
Jotain pientä takaiskuakin tuli, mutta siitä lisää kuvateksteissä.

Samin askartelujen jälkeen sähkökaappikin näyttää jo tältä.

Kirjaston ovismyykiä. Tuonne kun oli kantava seinä (200mm harkkoa) ei ihan pelkkä karmi riittänyt…
Runkoviritelmä rappujen alla. Saattaapi olla että pinta tulee jääneistä paneeleista.
Alakerran kirjasto valmiina. Lattialla vaan vielä listoja yms. jemmassa.

Päivän takaisku, eli keittotaso. Kuten valoista näkyy, toimisi jo hienosti, mutta ei mahdu paikalleen. Komposiittitasossa on kyllä oikeankokoinen reikä, harmi vain että alakaappi on liian kapea. Eli pitää ottaa vähän palaa pois, mutta sepä ei ihan helppoa jo kasatussa saarekkeessa olekaan. Olisi pitänyt tietty tuo tarkemmin mittoa, mutta eipä tullut nyt kyllä mieleenkään että 80 sentin alakaapistoon ei 80 senttinen taso mahdu. Mutta täytyypä tutustua huomenissa tähän lisää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *