Koneet ja laitteet

Aiemmin taisi ollakin jo puhetta että keittiökaapit sun muut kiintokalusteteet tulee Nelkolta. Keittiössä tummat osat on tammiviilutettua juttua, ja yläosat ihan normivalkoista. Tasot on myös valkoiset. Ja onkohan se aine nyt sitten nimeltään komposiittiä? Kuitenkin sitä semmoista puristejuttua, tiedätte kyllä.

Kodinkoneetkin tilattiin. Itseasiassa hoidettiin se homma oman talomyyjämme, Hiekkataipaleen Mikon, kautta. Jälleen kerran Mikolle kiitokset, siinä on kaveri jonka kanssa homma hoituu helposti. Pähkättiin nimittäin pitkään minkämerkkisiä ja mallisia koneita halutaan. Loppupelissä viimeiseen harkintaan jäi kaksi merkkiä: Miele ja Gram. Miele olisi varmasti ollut ihan voittajan valinta, mutta täytyy sanoa että kyllä raha nyt homman ratkaisi. Miele olisi kuitenkin samat spekstit omaavilla koneilla vaatinut about parin extratonnin satsausta, ja ei niidenkään laatu nyt minua enää ihan niin hurjasti vakuuta.

Gramin koneetkaan ei edullisimmasta päästä ihan ole ja merkkinähän se on vähän marginaali ainakin näitten isompien ketjujen valikoimassa. Niissä kuitenkin vakuutti mm. eleettömyys jolla nuo on tehty. Eli yhtään ylimääräistä härspötintä ei ole missään. Astianpesukone tulee täysin integroituna, muut koneet teräksisenä. Gramilla tykästyin myös niiden induktiotasoon kun pääsin sitä häpistelemään jo taannoin. Eli meillä tulee taso tuohon saarekkeeseen, ja se on leveydeltään reilun 80 senttiä. Mahtuu ainakin isompikin kattila. Jääkaapin ja pakastimen osalta noissa ei kanssa hienouksia ole, mutta yleislaatu tuntuu asialliselta. Ja oikeasti, en vaan voi käsittää miksi ovessa pitäisi olla joku jääpalakone? Kuka tarvii jääpaloja päivittäin tai edes viikottain?

Liesituuletinta ei vielä ostettu, mutta senkin hankinta on hyvässä vaiheessa. Junassa on tämä verkkoyhteys senverta vässy että kuvien lisäys saa odottaa iltaa…

Yksi vastaus artikkeliin ”Koneet ja laitteet

  1. Sandra

    Hi my name is Sandra and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I discovered your Koneet ja laitteet | Talo Lillstrang page and noticed you could have a lot more visitors. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted visitors from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Check it out here: http://jdivert.com/2anlh

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *