Keltainenhan siitä tuli

Tänään saatiin talon ja tallin pintaan sitten eka kierros väriäkin. Huomenna tulee toinen kerros ja niiltä osin rappaus alkaa sitten olla puikoissa. Sama porukka hoitaa kyllä vielä sokkeleihin rouheet ja ikkunapellit. Sokkeleiden osaltakin homma on jo aloitettu pohjien tasoituksella.
Alla on muutamia ilta-auringossa räpsittyjä kuvia. Kaikista vaalein väri on ”oikea” koska niistä kohti seinä on eniten kuiva. Esim. takaseinä näyttää melkoisen keltaiselta, mutta siitä se on vaalenemassa kun kuivaa.
Minä en tänään paljon mitään tehnytkään muutakuin jutustelin ja olin työnhodossa 🙂 Muutamia laattoja leikkasin kun vähän kerkesin iskän avuksi yläkerran vessan lattialaatoitukseen. Eilen tuli tehtyä alakertaan lisää panelikattoa ja yläkerran makkari numero 3. Sielläkin iskä oli jo tänään kerennyt pistää katon maaluuseen.
Yläkerran makkari numero 3. katto.
Autotalli värikkäänä. Sokkelin porrastuskin näkyy jo hyvin.
Rappauksen rakeisuus. Referenssinä käsi.
Joku on piilotellut paljon putkia ontelon ja panelin väliin.
Alakerran panelointia

Ja varjoisaa päätyä.

Etunurkkaa lähempää

Takaseinä. Laikukasta ja keltaista koska pinta on vielä ihan märkä.

Etupuolta missä pinta on kaikista kuivin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *