Tiiliä ja anturoita

Eilen tuli käytyä vähän muurailemassa kunnes pimeys lopetti senkin lystin. Alkuviikko menikin rokulissa koska vettä tuli ihan piisalle. Kerros tuli kuitenkin melkeen valmiiksi, eli ikkunat alkaa mukavasti hahmottumaan kautta koko talon. Kyllä se alkaa ihan talolta pikkuhiljaa näyttää, tai talon alulta.

Iskä kävi tänään messuilla ja rakenneltiinkin sitten taas yhteistuumin iltapäivää ja iltaa. Tehtiin viimeiset puuttuvat anturat hyödyntäen muotteja jotka Tanja ja Sami jo askarteli viikonloppuna. Niistä siis värkättiin kodinhoitohuoneen oven eteen tulevan kuistin / katoksen perustukset. Ne laiteltiin paikalleen ja valettiin. Samoin aloiteltiin takapuolen parvekkeen tolppaa laittamalla raudat ja eka tolpan pala korrobetonilla paikalleen. Iskä oli myös tehnyt seuraavan kiekanraudoitukset jo valmiiksi, eli siinähän sitä on päivälle.
Ideana olisi tekaista noita kaikkia tolppia sen verran ylöspäin että saa styroksoitua ja täyteltyä talon ympärystä ennen talvea. Löytyisi vielä keväälläkin suunnilleen samalta paikalta. Ennen täyttöä pitää vaan loput sokkelit rapata, patolevyt laittaa jne. Myös muurays ohjurit pitää irrotella talosta kun ne on ikäänkuin edessä. Nyt ne vaan saa sitten takaisin kiinni ylemmäs kun seinää on tarpeeksi korkealla…
Ylempi kuva on muuten otettu n. silmien tasolta kun seisoo ”oikeassa” lattiakorossa ruokailutilassa. Eli kyllä järvi näkyy murokupille asti. Lopullisen ruokailutilan sisustukseen ei myöskään kuulu tuo betonimylly. Uskoakseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *