Kattoristikot

Autotallin kattoristikot tuotiin tänään tontille. Ihan kattoristikoilta ne näyttää. On ne vaan uskomattoman pienestä matskusta tehty, mutta varmaan joku minua fiksumpi on laskenut että kyllä ne kestää. Puutavaraa (yläjuoksuja sun muuta) saapuu vasta myöhemmin viikolla, eli ristikot saa mölliä pihassa pari päivää. Ihan hyväkin niin kerkeää viimeinen harkkokierros ja palkki kunnolla kuivahtaa. 

Pelkästään ihmettelyyn ei aika tänäänkään kulunut vaan laitettiin autotalliin loput patolevyt, eli se homma tuli valmiiksi. Lisäksi laiteltiin loput sadevesiputket ja kaivo, eli niitäkään ei enää tarvii askaroida. Tuon ohessa sitten styroksia päätyyn ja takaseinälle vähän matkaa. Ennen pimeää Elina vielä siivoili autotallista romuja pois että vähän senssit selkenee, ja minä täytin autotallin alapäädyn ulkoa. Eli ihan hyvää settiä ottaen huomioon että kummallakin lipesi ansiotöissä taas ihan tarpeeksi myöhään. Ihan kiva kun saa ulkopuoleltakin rotkoja edes vähän tukkoon niin on ainakin kivempi kävellä.
Huomatkaa muikea ilme ja Meltexin mainoskassi kuvasta. Sekä tietysti syysluontoon sointuva John Deere asukokonaisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *