Tupa täynnä

Nimittäin hiekkaa. Saatiin talon sisätäytöt valmiille mallille, eli perustäyttö tehtyä sekä kapillaarikerros tasoiteltuna pitkin taloa. Tärytystä vaille jäi vielä tuo viimeinen kerros, mutta sielläpähän se joutaa painua. Korkoja katseltiin senverran että aika oikea määrä tavaraa pitäisi talossa olla.

Pihamaalle jäi vielä aika kasa soraa mitä voi nyt sitten ulkopuolen täytöissä hyödyntää jahka siihen asti päästään. Nyt taloakin voi täysipainoisesti alkaa muurata sen minkä kerkeää kun sisälle ei tarvii enää yltää. Naapuria ja naapurin kaivuria meinasin häiritä sen verran että josko hän kerkeäisi kaivurin trukkipiikeillä nostella jokusen lavan harkkoja talon sisälle. Kaikki kantamisen välttäminen on kotiinpäin 🙂
Eilen tuli ostettua IKH:n pöllöiltä päiviltä myös parit halogeenit. Mielestäni 19,90 ei ollut kahdesta 500W halogeenista ja metallisesta teleskooppituesta kovin paljon. Ainakin tuntui hyvin valottavan. Nyt ei sitten kelpaa edes pimeys tekosyyksi kotiinlähtöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *