Juttuja

Tänään oli lyhyt raksapäivä. Pendolino Helsingistä kun saapui kotio senverta myöhään että ei käyty kuin pari tuntia raahustamassa. Tai minä kävin, Elina oli noukkimassa vattuja. Eipä mitään ihmeitä saanut aikaiseksi, edelleen vähän sorahommia sekä valmistelin senssejä uutta harkkokuormaa varten.

Vesi alkaa nyt vähän muodostua ongelmaksi eli vettä on joka paikassa kun on satanut kauhiasti. Liikkuminen muulla kuin jalkaisin alkaa olla melkoisen haastavaa kun maa pehmeää niin kauheasti. Mutta nythän se lupailee vähän poutaisampaa.
Eilen ei käyty tontilla ollenkaan. Silloinkin palailin Lapualta työreissulta ja ei vaan sitten illasta ollut aikaa. Sen verta tuli rakennustoimintaa edistettyä että käytiin pankissa pistämässä nimeä lainalappuun, eli nyt on millä  mällätä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *