Vettä ja sähköä

Tänään sirpaisinkin jo seiskaksi tontille. Vuorossa oli sorien levitys autotalliin. Sade sotkee pikkaisen hommaa, vettä on edelleen tullut kuin sieltä kuuluisasta Esteristä. Onneksi tuli iskän kanssa viritettyä ylimääräinen 80mm salaoja talon montun pohjalle. Sieltä nimittäin puskee tuutin täydeltä vettä kun autotallin monttu sitä valuttaa.

Päivemmällä kävi Empowerin miehet kytkemässä sähköt, eli se ei enää hommia rajoita. Porakaivo Laukkanen tuli myös kaivontekoon. Kerettiin porata semmoinen 40 metriä kunnes vähän kalusto särkyi. Homma siis jatkuu huomenissa. Kallio oli vastassa melkeen heti eli maata ei kauaa tarvinnut porata. Porausauto jouduttiin ajamaan naapurin mökkitielle poikittain, mutta onneksi on ymmärtäväisiä naapureita. Ainakin vielä.
Jospa sadekin illaksi taukoaisi niin voisi vielä mennä vähän hommille. Tulevia poutapäiviä odotellessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *