Lomahommia

Tällä viikolla on hippasen oltu lomahommissa. Käytiin kotikonnuilla vähän mökkeilemässä sun muuta. Mutta ei tässä nyt ihan raksaltakaan ole pois oltu.

Maanantaina mittailtiin ilmanvaihdon ilmamäärät ja desibelit. Laput tulit kuntoon, venttiilit säätöihin ja niin edelleen. Samoin tehtiin käyttövedelle painekoe, eikä siinä paljastunut mitään. Nämähän siis on asioita mitkä pitää olla tehtynä lopullisia muuttotarkastuksia, ja paremminkin sen LVI osuutta varten.
Tänään selvisi myös että muuttotarkastus ja LVI-tarkastus on sitten tämän kuun 28 päivä. Aikalailla oli ruuhkaa näin loma-aikaan tuolla kaupungin päässä, eikä asiaa helpota se että pitäisi käväistä reilun viikon päästä pikku lomalla Madridissakin. Mutta eipä tässä kovin paljon pakollisia rakentamisia ennen tuota olisikaan…
Tänään toki raksailtiinkin jo Elinan kanssa kaikenlaista pientä: putsaushommia, sähköjen peitelevyä, kahvoja ja lukkoja ulko-oviin yms. Että kyllä sitä kaikenlaista hommaa siis vielä piisaa.
Tänään oli muuten meidänkin blogi esillä TM Rakennusmaailman jutussa jossa käytiin läpi sosiaalista mediaa rakentamisessa. Ihan mielenkiintoinen juttu sinällään, kannattaa tutustua. Siitä löytyy myös linkkejä moniin muihin rakennusblogeihin, joista osa on toki linkattuna tässäkin blogissa.

2 vastausta artikkeliin ”Lomahommia

 1. Pekka Lillstrang

  Joo ihan kiva juttu oli kaikenkaikkiaan. Ja varmasti ihan paikallaan, tuntuu tämä blogittaminen olevan senverta suosittua hupia nykyään.

  Ja kiitoksia. Vielä sitä tarvitaan että saisi loputkin askareet tehtyä. Ja teille vielä enemmänkin tarpeen! 🙂

  Vastaa
 2. osmankaami

  TM Rakennusmaailman juttu oli hyvä; mekin lisäsimme ”pelisääntöjä” selventämään oman blogimme tarkoitusperiä. 🙂

  Tsemppiä viimeisiin rutistuksiin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *