Lattioita ja ovia. Ja muita hommia.

Tehokkaan viikon tehokas viimeinen päivä. Iskän kanssa tehtiin olkkariin ja ruokailutilaan parketti. Eli lattiat olisi sitten kauttaaltaan valmiit. Näin voi sanoa hyvällä omallatunnolla kun viimeisteltiin eteisen laatoituskin rappusten alta ynnä ulko-oven edestä.
Mari oli Elinan kaverina kanssa, ja näkyivät ruuvailleen kahvoja kylppäriin, vessaan ja pukuhuoneeseen. Ainakin. Lisäksi Elina oli lempipuuhissaan, eli maalaili vielä yläkerrassa vähän ikkunasmyykejä ja listoista nauloja piiloon. Tai paremminkin kittauksia.
Lattianteon lomassa sipaistiin alakerrassa ovetkin paikalleen. Sinnehän ei montaa väliovea tulekaan, vain kylppäriin, kodinhoitohuoneeseen ja kirjastoon. Yksi tosin on pariovi, ja sen verta oli aukko jäänyt pieneksi, tai karmi suureksi että joutui näytellä vähän höylää. Mutta alakertakin alkaa näyttää valmiimmalta. Ei muutakuin listoja paikalleen, ja kuten alta näkyy, puuttuu sitä tapettiakin vähän kun tuskin sitä tuohon keskelle seinää lopetetaan…

Eli olkkarista kirjastoon menevä pariovi.
Taas kuva rapuista. Nyt alaosa ilman painoja. Kuva joka päivä kun minä niin tykkään noista rapuista.
Ilmakuva olkkarista. Parkettia ei muuten jäänyt yhtään lautaa. Pikemminkin loppui vähän kesken, mutta sai reunan paloista sorvattua.
Laatanpalat löysi tiensä ulko-ovellekin. Jäi muuten kolme täyttä pakettia tommoista 60 x 60 valkoista laattaa. Saa ostaa jos joku tarttee 🙂
Ja yleisnäkymää olkkarista. Näkyy nuo eteisen ovetkin taka-alalla.

2 vastausta artikkeliin ”Lattioita ja ovia. Ja muita hommia.

  1. Pekka Lillstrang

    Moikka, pistänpä heti postia ja tarkistan että meilikin jatkossa jostain löytyy. Ja kiitoksia kommenteista, meistäkin tuo alkaa näyttää ihan mukavalta ja toivottavasti jatkossakin täältä löytyy mukavaa luettavaa 🙂

    Vastaa
  2. Anonymous

    Hei! Sattumalta löysin tän blogin. ja heti osui silmään myynnissä olevat laatat..ottaisitko yhteyttä s.postiin riitta.kellosaari@netti.fi (en löytänyt osoitettasi) Mukavalta näyttävä koti.Luulenpa että jään lukemaan tätä. Mukavaa raksailua! -Ride-

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *