Lisää listaa

Iskä oli tänään päivän hommissa ja ilta puuhailtiin kaksin miehin. Jälkeäkin tuli mukavasti. Eli yläkerrassa on kaksi makkari nyt myös jalkalistoitettu, samoin aula melkolailla kokonaan. Siihen sisältyy myös parketin reunalistat ja systeemit. Puuttuvista ovilistoista tuli pukuhuonekin tehdyksi, tai iskä oli sen kerennyt askarrella jo päivällä.
Huomenna taidetaan alkaa valumaan pikkuhiljaa alaspäin, eli päivä kulunee porraskaiteiden asennusten parissa 🙂

Yläkerran komentosilta. Tuohon löytyi kivaa saarnilistaa reunaan eli lattiapinta on tasainen ihan reunaan asti. Tuli ihan kivan näköinen.
Jalkalistan mallia. Nekin on valkolakattua saarnia, eli sopii lattiaan kuin nyrkki naamaan. Ovien kynnyksiin tehtiin kapeasta reunalistasta soirot. Kynnys vaatii vähän pyyhkimistä kun on pölyä, ja ovesta puuttuu valkoiset pystylistat smyykin ja karmin kulmasta.
näkymää työhuoneesta. Tämä huone on on kynnystä vaille valmis. Palohälykin on katossa.
Ja työhuonetta lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *