Ensimmäinen ovi

Eipä tässä paljon mitään tullut tehtyä, mutta lupasin kuvia niin muutama sellainen. Ja jotain pientä toki: eka oikea väliovi on paikallaan ja sensemmoista. Muuten pyhäpäivä meni pääosin maalailuhommissa, sähköjä nysvätessä ja keittiön koneitten asennuksia viimeistellessä. Ei voi käsittää miten vaikea tuommoinen integroitu astianpesukone on saada siististi paikalleen 🙂
Tänään saapui sitten vielä puuttuva mikroaaltouunikin sekä Paneliawoodsilta saarniset jalkalistat, reunalistat ja porrasnokat. Jalkalistat on varsin ok, eikä muissakaan tuotteissa mitään vikaa ole: värihän ei ihan sama ole kuin parketissa, kun saarnissa on aika paljon värivaihtelua ja valkolakkaus vaihtelee myös mutta ihan ok.
Porrasnokkien kanssa on kanssa melkoista askartelua tiedossa kun meidän parketille ei suoraan nokkia ole niin lukkopontti ei käy suoraan paikalleen. Mutta täytyy säästää tuota hupia varsinaiselle rakennusgurulle eli isälle.

Ja kuten iloisesta ilmeestä ja takan tasaisuudesta näkyy, on takan tasoitus ja pohjamaalaus onnistunut.

Ja kiukaaksi valikoitu tämmöinen.

Ja yläkerrasta vielä vähän parempi kuva tapetista.

Eteinenkin sai kattolistat.

Tästäkään ei tainnut valmiina kuvaa olla. Eli nyt maalissa ja listoitettuna tuo epäsuoran valon pesä. Sinne vielä paaaaaaljon loisteputkia niin hyvä tulee, toivottavasti.

Yläkerran aulaa ja se eka oikea ovi. Eli kaikki ovet on tuommoisia nelipeilisiä, alakerran pariovessa vaan puisten peilien tilalla on lasi.

2 vastausta artikkeliin ”Ensimmäinen ovi

  1. Elina

    Hienoa! 🙂 Se on kumma juttu, miten jokainen jotakin näkyvää ja viimeistä pintaa tuova asia tuntuu pieneltä voitolta 🙂

    Vastaa
  2. mannikko1214

    Meilläkin saatiin eilen ensimmäinen väliovi paikalleen! Jännää miten iloinen mieli siitä tuli. 😀 Ja samalla yläkertaan levisi tuoksu, joka jostain takaraivosta palautti mieleen uuden asunnon tuoksun. Alkoi näyttää paljon valmiimmalta heti taas. 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *