Tapettiloita

Tänään käytiin vähän aloittelemassa varsinaisia tapettihommia. Montaa vuotaa ei kyllä seinälle saatu kun meni aikaa valmistellessa ja puoli iltaa muita asioita hoidellessa. Käytiin nääs puukeskuksessa tekemässä valintaa väliovien suhteen ja tutustumassa myös jalkalistatarjontaan. Jalkalistan osalta joutunee päätymään valkolakattuun saarniin vaikka se
syntisen hintaista onkin, mutta väri kun on sama kuin lattiassa. Vielä kun keksii jonkun hyvän tavan millä ne saa kiinni seiniin niin ettei jäisi ruuveja näkyville ja että ne vielä siellä pysyisikin…
Ovista on vielä valinta oikeastaan Jeldwenin ja Matti ovien ”massiivipuu” ovien välillä. Massiivipuu sitaateissa siksi että eihän nekään peileiltään mitään massiivipuuta ole, mutta onpahan vähän jämäkämpää runkoa.

Työhuoneen tapetin mallia. Samalla piti sitten kokeilla pistorasioiden istuvuutta tuohonkin :)

Saunan ovi. Vetimenä väliaikasesti nupit kun ne mukana tuli myös. Tilalle vaihtuu pystyvetimet. Ja karmi on käsittelemättä, täytyy se sipoa paikallaan. Ruuvien lisäksi piti vähän tuota urtsuttaa, ni turvallisempaa viimeistellä pinta tuossa. Väriksihän tulee siis sama kuin seinässä.
Pukuhuoneessa oleva katkaisija. Nämähän ovat mallia impressivo ja pitkän pohdinnan jälkeen nyt kuitenkin valkoiset kaikkialla. Tuossa korostuu aikalailla tuo väri, mutta kuitenkin jotenkin tasapainoisin valinta sitten kokonaisuuden kannalta.
Ja yläkerran vessassakin on pönttö paikallaan.