Vaalipäivän venkoilut

Eli niinhän siinä näyttää käyvän että persut tulee ja vie 🙂 Mutta katsotaan nyt ne tulokset ensin.

Rakentamisessakin päästiin taas vauhtiin. Viime viikko itselle meni – ylläty yllätys – vähän ulkomailla. Mutta viikonloppuna oltiin sitten Elinan kanssa täysillä rakentamassa. Apuna oli iskäkin, ja vielä sunnuntaina Sami tekemässä sähköjä.

Monenlaista saatiinkiin kasalle. Maalauksia, lisää listoja, saunan ja pukuhuoneen ovet ja vaikka mitä kaikkea. Myös sähkötyöt eteni kivasti: Sauna, yläkerran kylppä ja pukuhuone on nyt käytännössä sähköistettykin valmiiksi ja valot jopa toimii katkaisijoista 🙂 Samoin kaksi yläkerran makkaria, olohuoneen korkea osa jne.

Alkavalla viikolla pitäisi tulla porraskaiteet (ja aukon kaiteet) sekä kodinkoneet. Mutta saas nähdä.

Kuvia oli kovasti tarkoitus ottaa, mutta sekä kamerasta että kännykästä oli akku kaikki. Mutta niitä vaikka huomenna. Reissujakaan ei nyt suuremmin ole luvassa, niin tässä voi keretä vaikka keskittyäkin tähänkin hommaan vähän enempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *