Pari pimeää kuvaa

Taas on pitkän tauon jälkeen päästy raksauksen makuun. Ja kaikenlaista pientä touhuttiin: alakerran kylppäri kalusteltiin, hanoja asenneltiin, erinäisiä saumoja silikonoitiin, tapetoitiin. Eli sitä kuuluisaa kaikenlaista.
Alakerran kylppään laitettiin allas, hana ja tasot paikalleen. SeinäWC:n vierestä puuttuu vielä pari runkoa, mutta melko valmista alkaa tulla.
Lisäksi tehtiin ekat tapetoinnit eli alettiin yläkkerran vessasta. Sinnehän tuli parille seinää tuommoinen melko simppeli tapetti. Samoilla lämpöisillä sinne laitettiin kaappeja, joskin sielläkin jouduttiin hommaa jättää huomiselle. Piipun viereen kun piti askarrella vähän täytettyä (täytyy ottaa huomenna mallikuva) niin sitä pitää maalailla / kuivutella ennenkuin kaapit tunkee viereen.
Elina teki maalaushommia ja siivoushommia ja vaikka mitä lisäksi. Ja mitähän muuta me sitten iskän kanssa puuhattiinkaan, keittiön hana laitettiin myös paikoilleen, samoin kodinhoitohuoneen. Lisäksi yläkerran kylppä saumattiin loppuun ja siellä myös silikonoitiin ja kaikki pystysaumat. Eli huomenna voi senkin katon listoittaa…

Pikkuvessan tapetti ja kaappien runkoja.

Alakerran kylpän allas / hana. Mahtavia noi automaattihanat 🙂
Toinen puoli tasoa. Puukiilat häipyy jahka silikoni tulee. Liimattiin vaan nuo komposiittitasot silikoonilla kiinni kaappeihin, niin pistettiin kohta paikalleen kiiloilla. Minusta ihan jees, vaikka ei noista pimeistä kuvista mitään nääkään 🙂

5 vastausta artikkeliin ”Pari pimeää kuvaa

 1. Pekka Lillstrang

  Olepa hyvä. Kalustevalinnoista ja altaista sun muista menee kyllä kiitos Rouvalle. Minä en niihin ole sekaantunut, tyytyväisenä vaan tuijotellut valintoja 🙂 Ja oikein hyvää kevättä!

  Vastaa
 2. Anonymous

  Mielettömästi kiitoksia! Nyt löytyi meidänkin vessaan sopiva allas! Mukavaa kevättä!

  Vastaa
 3. Pekka Lillstrang

  Toi on 55 senttiä leveä, ja valmistajaa ei nyt kyllä muisteta kumpikaan. Nelkon valikoimasta, eli niitten kautta tullut. Kaivan tarkemmat detaljit lapuista tosta altaan merkistä ja mallista.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *