Täydennys edelliseen

Tässä vielä niitä kaivattuja kuvia:

Arvatenkin alakerran kylppäri ja seinä-wc.

Ja sama huone, vastakkainen seinä. Siis 7 laatikkoa + 1 kippiovellinen kaappi, koska laatikosto ei olisi viemärin takia mahtunut.
Pukuhuoneen tekniikkanurkka. Eteen tulee siis penkki. Tekniikan saa näkyviin penkin takaa ruuvaamalla kuvassa näkyvän alimman paneelin pois. Penkkiä ei ole vielä laitettu paikoilleen: sähkömiestä odotellessa.

Sauna näyttää nyt tältä.


Itekkään en meinannu hahmottaa, että miten kuva on otettu. Etuosassa tummemmalla näkyy ikkunalista, vaaleampi (oikeasti ihan saman värinen) on varsinainen ikkunasmyygi. Esa oli taiteillut erittäin siistit ikkunanpuitteet sekä saunaan että pukuhuoneeseen. Ajattelin, että fiksailen noita sauhauskohtia, joissa vaalea puu väistämättä vähän jää näkyviin, Saunasuojalla vielä myöhemmin. Uskon, että leikkausjäljet menevät täysin peittoon.
Tälle päivää olikin hommana näitten kuvien lisäämisen lisäksi myös vähän hankintaoperaatioita. Pekka juuri viesteili Lontoosta (oli juur hyppäämässä Johannesburgin koneeseen) kilpailuttavansa juuri saunaosaston ovia sekä lauteita. Jännityksellä jäämme odottamaan…