Jotain pientä

Taas tuli rakennetuksi. Isukki oli avussa torstaista lauantaihin, niin taas saatiin jotain aikaankin. Saunan ja pukuhuoneen paneloinnit on nyt valmiit. Eli siellä on paikallaan listoja myöten kaikki, myös ikkunanpielet sun muut. Yläkerran kylppäristä on saumatta mustat osuudet ja alakerran kylppäri viimeinkin loppuun. Siellähän oli saumaamatta mm. seinä WC:n kotelo ja pari seinänpätkää.

Sen jälkeen on myös jo silikonoitu nurkkia ja saatu asennettua alakerran kylppärin kaappien rungot seinälle. Lisäksi asenneltiin seinä WC loppuun. No, nappi jäi vielä uupumana mutta hyvin tuo tuntuu toimivan nytkin.

Lauantain askareena oli myös vaihteeksi tellingin tekoa. Eli olkkarissa kun pitäisi vielä maalata / tapetoida korkeita seiniä, niin tekaistiin taas telineet paikalleen. Nyt siitä saakin sitten askarreltua korkeat sienät valmiiksi. Samoilla lämpöisillä laitettiin jo kattolistat sinnekin paikalleen. Eli yläkerrassa on kaikki kattolistat laitettu, lukuunottamatta kylpyhuoneen kattoa.

Kuviakin muuten on, mutta ne on kotona kamerassa. Täytyy patistaa Elina ne päivittämään. Etenkin noista pukuhuoneen ja saunan paneloinneista tuli minusta oikein kivat, ja erityisesti iskän askaroimista ikkunapielistä joten täytyy niitä pistää näytille.

Sunnuntaina ei raksattukaan vaan käytiin vähän oopperassa Rouvan kanssa ja siinähän se päivä menikin. Ja tänään iski arki sitten työmatkailun muodossa. Eli taukoa tulee taas raksalta reilun viikon verran kun pitää käydä parantamassa maailma Etelä-Afrikassa ja briteissä tässä välissä. Mutta kerkeäähän sitä reissultakin asioita raksan eteen hoitaa, niin on ainakin sitten tavaraa paikkeilla kun tulee takaisin 🙂 Hyviä ideoita otetaan vastaan mistä löytyisi edullisesti saarnia portaiden pinnoitukseen: parketista semmoisia on niin hankala tehdä että liimalevy voisi olla helpompi ratkaisu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *