Liukuovia ja lattioita

Tänään askarreltiinkin sitten pääosin lattioita. Parketithan tuli jo ajat sitten, mutta nyt viimein oli ajankohtaista laittaa niitä lattioihinkin. Lisäksi pistettiin samoilla lämpöisillä yhden makkarin liukuovet paikalleen pois pyörimästä. Nehän tuli meille keittiötoimituksen kanssa Nelkolta, joten oli ihan hyvä saada nekin paikalleen.
Eilinen menikin työreissulla kun piti yksi työpäivä puuhailla tässä loman ohessa, mutta iskä oli sillävälin kerennyt raksalla tehdä vaikka ja mitä. Eli mm. viimeistellä työhuoneen lattian minkä jo ajat sitten aloitin, maalailla vaikka ja mitä sekä koolata pukuhuoneen seinän loppuun.
Alla muutama kuvajainen siitä mitä on tehty. Pahoittelut tummuudesta parin kuvan osalta, mutta illankähmässä en jaksanut enää alkaa valoja kovin siirtelemään…
Huominen päivä meneekin putkarin / IV-miehen kanssa kun pistetään venttiilit kattoihin paikalleen ja vähän kytketään seinä-WC:tä jne. Niin, siitä en tainnut muistaakaan kirjoittaa että semmoistakin on tehty. Alakertaan kun tulee vessaan seinä-WC, niin sitä on viritelty jo vähän paikoilleen. Sen koteloinnissa on oma askareensa, kun se toki laatoitetaan samalla laatalla kun seinä ja se pitää sovittaa järkeväksi kun sen viereen tulee sitten pari kaappia…
Ihan vaan osviittaa koolauksista. Vasemman seinän alaosaan jää ”piiloon” yläkerran jakotukkeja sun muita. Tuonnehan tulee siis kiintokalusteista penkki jonka takaa niihin pääsee käsiksi. Mutta että seinän saa siistiksi niin sitä piti vähän vahvoa…
Oman makkarin lattia tuli valmiiksi.
Yläkerran toiseen makkariinkin tuli lattia…
Ja sinne laitettiin myös liukuovet paikalleen, joiden taakse jää komero tai vaatehuone tai miksi sitä nyt kukin haluaa sanoa…
Ja kolmannessakin makkarissa, tai työhuoneessa, on lattia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *