Viikon virallinen lista

On ollut tietysti kattolista. Australian turneen jälkeen, vaikka kengurut jäikin livenä väliin, on taas hyvä palata olennaisten asioiden äärelle eli kotiin ja raksalla.
Raksalla on nyt sitten maalailtu keittiö / ruokahuone lopullisella pintamaalilla pariin otteeseen. Kuten kuvista näkyy, väri on hyvin valkoinen, mutta kuitenkin semmoinen vähän taitettu. Lisäksi on viimein saatu kattolistat pelipaikalle ja niihin jo maalia päälle. Listoja on jo paikallaankin kovasti siellä missä voi: yläkerran vessa, keittiö, oma makkari, aula jne.
Tänään myös pistettiin saunaan ja pukuhuoneeseen koolauspuut, eli ne on paneleita vailla, tai mitä nyt pintaan halutaankaan. Myös kaappishow jatkui. Keittiö kun on seinien osalta jo ihan valmis, listoja myöten niin nyt on hyvä pistää seinäkaapitkin paikalleen. Tänään illan päätteeksi laitettiinkin toisen seinän seinäkaapit ja kylmäkonelokeron toinen sivu. Mutta tuosta on hyvä jatkaa…

Keittiön nurkkaa. Esimerkkinä kattolista. Kaapin reunasta puuttuu vielä täytepala ja kaapin sisältä kolon peittävä jakorasia 🙂

Keittiön toinen nurkka ja esimerkki kattolistasta. Lista on aika yksinkertainen mutta kohtuu suuri.
Ja keittiön päätyseinää. Vasemmalle vatupassin kohdalle tulee vielä paikat pakastimelle ja jääkaapille ja niiden päälle matalat yläkaapit. Niin ja tasotkin on lopullisesyi paikallaan.
Ja hiukan toisesta kulmasta.Välitilastahan jää meillä vaan tyynesti maalattu, paitsi että osaan tulee lasi päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *