Paneleita maaliin ja kattoon

Tänään ja eilen oli vuorossa katon panelointia. Ja tietty monta muutakin asiaa. Johanneskin oli raksalla tänään hommissa, ja Elinan kanssa he saivatkin melkolailla loputkin IV-putket eristettyä.
Eilen kun ihmeteltiin rappauksen aikatauluja, niin tehtiin myös sen valmisteluun liittyen vähän askareita. Käytännössä tasailtiin vielä autotallin ympärystä ja otettiin siellä patolevyä vähänä alemmas niin saadaan sokkeli pinnoiteltua tarpeeksi alas.
Talolla tosiaan näkyvintä oli panelointi. Olohuoneen korkea osa tuli tänään kokonaan valmiiksi ja yläkerran aulaa ollaan siis jo pätkä paneloitu myös. Elina toi vielä tänään tullessaan lisää sähkötarvikkeitakin niin saadaan lampuille ja muulle tarpeelliselle paikat kattoon ennenkuin naulaillaan loppuja kiinni…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *