Maalia ja panelointia

Tänään oli taas raksatoimintaa. Isukki oli hommissa kaiken päivää, ja ikkunanpielet ja loput tasoittelut eteni kuin itsestään kun itse rentoutui töissä. Elinan kanssakin liuettiin jo ihmisten aikaan raksalle hommiin.

Elina maalaili olohuoneen toisen korkean päädyn ja kyllä tuli hieno. Kamerakännyn kuvat tuskin tekevät oikeutta. Me taas jatkettiin autotallin varaston panelointia ja homma tulikin pikkuista vaille valmiiksi kunnes oli aika lähteä kotiin. Kotiinlähdöstä kun ei voi tinkiä näin jalkapallokisojen aikaan 🙂 Huomenna onkin luvassa Saksan peli mutta eiköhän sitä ennen kerkeä raksata ihan koko rahalla.
Huomenna ohjelmassa olisi paneloinnin teko varastossa loppuun, sitä kun on kivempi sitten tehdä kahdestan kun itse töiltä joutaa. Iskällä aika kuluu vielä parin ikkusmyykin teossa ja hiontahommissa sun muissa. Maaliakin kävin hakemassa pari tonkkaa lisää niin pohjamaalata saa kyllä sitä mukaa kun vain kerkeää…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *