Taas rakennetaan

Työreissut on omalta osalta taas lusittu, ja viikonloppuna päästiin taas asiaan eli rakennushommiin. Hommaan päästiinkin ihan täyisn palkein kun Elina oli myös sekä la että su raksaamassa, samoin kuin iskä. Itse olin etenkin lauantaina hiukkasen puusta pudonnut kun pari viikkoa tuli eläneeksi hiukan eri ajassa. Tulomatkalla sain vielä jalkani niin turvoksiin että olo oli kuin semmoisella keikkuvalla nukella joka aina ponnahtaa pystyyn. Vanhuus ei vissiin tule yksin…

Rakennushommat sujuikin mukavaan malliin. Piippu saatiin jo siihen malliin että seuraava tiili menee vesikaton yli. Välikattoon saatiin jos palovillalevyt ja puhallusvillatkin taas paikalleen. Yläkerran makkarit on kaikki pohjamaalattu, tai ainakin aloitettu. Ja koko alakerta oikeastaan odottaa hioista ja pohjamaalia, eli sitä hommaa nyt riittää.
Lisäksi laiteltiin yksi autotallista puuttunut käyntiovi paikalleen, autotallin varasto sai pintatasoitekerroksen, ikkunasmyygit lisää kerroksia ja mitähän kaikkea ollenkkaan. Jokatapauksessa oikein mallikas rakennusviikonloppu.
Ensiviikolla onkin ehkä vähän nihkeämpää kun luvassa on sosiaalista elämää, eli kyläilyä ja vieraita niin ei kauheasti varmaan keretä rakennuksella puuhailla. Mutta katsotaan miten käy.

2 vastausta artikkeliin ”Taas rakennetaan

 1. Pekka Lillstrang

  No joo, tunnit ois ollu kiva. Iskän tekemät raksapäivät on kyllä ylhäällä, ja niitäkin on jo aikas paljon 🙂 Omat tunnit kyllä ei. Vakavasti harkitsin kyllä Fleximin laitttoa kun homma alkoi, mutta se sitten jäi…

  Vastaa
 2. Ville-Matti

  Suurella mielenkiinnolla täältä seurataan. Pohjapiirros ja kuluExcel on hienoa lisää nekin.

  Jos on euro kulut Polon bensojen tarkkuudella, niin toivottavasti on jonkinmoista arvausta sitten työtunneistakin. Teillä kun tuo oman työn osuus on hiukan muuta kun meillä tavallisilla kuolevaisilla, mikä tekee vertailukelpoisuudelle vähän hallaa.

  Vaan jos kertoo teidän tunnit puolellatoista ja sitten vielä kirvesmiehen palkkatoiveella, ni jo tulisi hyvä arvaus.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *