Joutoaikaa

Sunnuntai-iltana työreissulla on aina senverran joutoa että kerkeää keskittyä olennaiseen eli blogihommiin. Kun ei kerran rakentamaankaan pääse 🙂 Lisäilin pari sivua asioista joita on pyydelty tai on pitänyt laittaa jo pitkään. Toisesta löytyy vihdoin ja viimein pohjakuvat sekä talosta että autotallista. Skannattu luonnoksista, mutta kyllä niistä selvän saa. Pahoittelut kyselijöille että sain aikaiseksi latailla nuo vasta nyt…

Toinen juttu mikä on pitänyt alusta asti laittaa on kustannusseuranta. Laittelin sivun nyt vasta valmiiksi, kun seurantaexceli on vain kotikoneella. Mutta jahka kotiudun, niin riipaisen siitä yhteenvetoa jakoon. Se on nimittäin juuri sitä tietoa mikä itseä olisi ainakin kiinnostanut, ja kiinnostaa toki vieläkin.

Niin ja uudet värit. Jäljittelee jo vähän taloa kun on ruskeaa (maalatut puuosat), mustaa (katto, rännit yms.) ja sitten tämmöistä perusvaaleaa (oletettu rappaus).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *