Lisää maalia ja muita hommia

Viikon mittaan on iltaisin keretty tehdä pikkupuuhia. Tänään olikin sitten tehopäivä kun saatiin Antti ja Merja avuksi raksalle. Elina oli aamupäivän kyllä ihan leipätöissä, ja minä pääsin vasta neljältä raksaamaan, mutta hommat eteni toki myös silläaikaa.

Merja keskittyi pääosin putsaushommiin: ikkunoita pitää smyykien teon jälkeen vähän putsailla niin siinä oli kovasti askarta. Antti hioi vielä alakerran makkarin maalailujen ja tekemieni paikkailujen jälkeen ja pisti pintaan toisen satsin pohjamaalia. Antti jatkoi maaluu-urakkaa sitten vielä autotallin ovista.
Elina hioskeli vähän seiniä, ja maalaili yläkerrasta yhden makkarin. Ihan ok tuli jo siitäkin, joskin pikku paikkailuja vaatii, mutta yhden pohjamaalikerroksen jälkeen ne on paljon helpompi fiksata. Minä kävin lapioimassa puhallusvillat pois piipun tieltä ja katkoin edessä olevat sisäkattoruoteet yläkerran vessasta. Ja kun porukkaa oli paikalla niin nosteltiin piipunpalat välikaton kävelysillalle odottamaan tekoa. Yläkerran vessaan kun on tulossa tapettia seiniin niin pistin sinne vielä nurkkiin vahvikekankaat niin jos ei nekään sitten niin halkeilisi…
Eli siinähän sitä yhdelle päivää oli taas askarta. Antille ja Merjalle iso kiitos avusta!Yksi vastaus artikkeliin ”Lisää maalia ja muita hommia

  1. Elina

    Seuraavana päivänä muuten Elina ja Merja laukkasivat koko päivän pitkin kaupunkia etsien ja vertaillen laatta- ja tapettivaihtoehtoja. Jo alkaa kirkastua!

    Ja ainakaan käsivarret ei seuraavana päivänä tienneet ”hioskelusta” – vai mikä se Pekan käyttämä sana oli – mitään: olisi voinut kuvitella, että on tullut vedettyä kunnon punttitreenit. Melkoisen kovaa hommaa nimittäin, vaikkei uskoisi…

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *