Pikkuhommia

Maanantai illan iloksi mentiinkin taas vähän isommalla porukalla raksaamaan kun Saarakin lähti matkaan. Minä jatkoin yllättäen ikkunanpielien viimeistelyä ja yläkerrassa sainkin 1,5 makkaria tehdyksi. Toinen kerros pintatasoitetta viimeistelee pielet kivasti, ja nyt olisi yksi makkari hiomista vaille maaluukuntoinen. Elina hioi viikonloppuna tehtyjä ikkunapieliä jo edeltä eteenpäin niin pääsee tänään jatkamaan suoraan samoista hommista…

Saara suoritti taas parit pakolliset siivousaskareet ja siirteli epämääräistä puuromua autotallin puolelle niin pääsee loppuihinkin seiniin käsiksi. Saara myös aloitteli autotallin käyntiovien pinnoittelua, eli pohjalle tulee puunsuojaa ja päälle maalia. Ovistahan tulee saman ruskeat kuin räystäs / otsalaudoista ja ne aikanaa otettiin vaan puuvalmiina.

Illalla oli aivan mahtava keli: aurinko paistoi, oli lämmintä, hyttysistä ei tietoakaan joten kahvetkin nautittiin ulkosalla. Illassa ei vaan töitten jälkeen määräänsä enempää kerkeä vaikka kello livahtikin lähelle yhtätoista ennenkuin kotiuduttiin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *