Piippuhommia

Viikonloppuna rakennettiin taas ihan vimmassa. Iskä oli hommissa kaverina lauantain ja sunnuntain joten jälkeä syntyi taas ihan toisella mallilla. Lauantaina urakoitiin vielä tasoituksia. Yläkerran makkareihin saatiinkin käytännössä kaikkiin yksi pinta-tasoite lisää ja siellä alkaa olla maalauskuntoista kamaa kun kerkeäisi viimeistellä smyykit ynnä hioa seiniä. Työhuone vaatii kyllä vielä kerroksen tasoitustakin.
Sunnuntaina sitten rentoonnuttiinkin rakennussarjan parissa eli tehtiin piippua. Riiipasitiinkin sitä hyväinen pätkä kasalle, eli alakerran osuus valmiiksi ja yläkerran puolellekin jo pari tiiltä. Loppupäivä meni smyyki / tasoite / maalaushommissa kun Elinakin tuli paikkeille. Takkasydämeenkin tuli laiteltua säätöjalat ja muut hilut paikalleen niin saisi senkin asemoitua hollille ja aloiteltua kuoren tekoa. Tarkka paikka tosin odottaa vielä hallituskäsittelyä.
Ja uudet naapuritkin aloitteli tontin raivausta. Eli saadaan ihan uusia rajanaapureita: riipaiseva t talon pystyyn sille ainoalle meitä lähellä olevalle rakennuspaikalle. Talon sijainti tosiaan tulee meidän autotallin taakse ja meidän rajasta semmoisen 25 metrin päähän että ei paljon kyllä edes pihaan näy. Ei muutakuin työniloa tuleville naapureille. Heillä oli kyllä kansiossa jo muuttopäiväkin valmiina kun talo tulee ”avaimet käteen” periaatteella, eli voi hyvin olla että heillä on tuparit ennemmin kuin meillä 🙂

200 mm piipusta ehkä mahtuu savut pihalle.
Ikkunanpieliä joita on nysvätty ihan koko rahalla. Ja kuten kuvasta näkyy pitää nurkkia vielä viimeistellä ekan maalauksen jälkeen vähän. Mutta melko vähän.

Alakerran pikkumakkari / kirjasto on saanut jo kokonaan maalia. Tämänkin huoneen sisustukseen betonimylly istuu kuin hanska.

Piippu alakerrassa ja takkasydän noin luokkaa paikallaan. Ei ainakaan yhtään liian iso ole tuo sydän vaikka kulmaluukku on kuitenkin pikkasen reilun metrin leveä ja puoli syvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *