Käytiin sitten vähän lomalla…

Eli piti tosiaan olla pikainen 3 päivän Edinburghin reissu, mutta se venähti sitten tuhkapilvien takia melkein 2 viikon jutuksi. Kotiin kuitenkin päästiin, ei tosin lentämällä.

Sattuneesta syystä ei sitten hirveesti rakenneltu. Isä kävi jatkamassa tasoitehommia kyllä meidänkin poissaollessa, ja seinät senkuin siliää. Viikonloppuna olikin sitten sähköhommien vuoro. Tanja ja Sami tuli lauantaiksi käymään. Päivä aloiteltiin noutamalla Finnpartian iso paketti postilta. Päivän saldona oli sitten ryhmäkeskus kodinhoitohuoneen seinälle ja käytännössä piuhojen vedot pistorasioille. Lisäksi ihmeteltiin paljon juttuja mitä pitää tilailla…

Sunnuntaina raivailtiin Elinan kanssa pihamaata kun pitäisi vähän kaivuroida. Lumen alla oli vaikka mitä törkyä, ja erinäköisiä tiililavoja laivattiin ympäriinsä. Mutta aika hyvään malliin saatiin ja vähän vielä hiekkatäyttöjäkin tehtiin. Kelit on mitä mahtavimmat, ja toivottavasti nyt kerkeäisi vähän paremmin askartaakin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *