Viikkoraportti

Eipä ole tullut päivitelty blogia koko viikolla. Se ei toki johdu siitä että hommat ei etenisi, vaan on yksinkertaisesti tullut oltua kaikki aika joko raksalla, töissä tai työreissussa 🙂 Iskä on taas ollut pitkän siivun apuna, ja puuhastellut päiväsaikaan mm. autotalliin väliseinät valmiiksi. Eli pannuhuone, pellettivarasto ja pikkuvarasta alkaa sen puolesta olla ok.

Porukalla on sitten askarreltu katolla: on asennettu kaikki otsalaudat päätyihin ja lappeille. Yllättävän kova homma, mutta omasta mielestä ainakin tuli kyllä siistiä jälkeä. Maanantaina nostettiin Elinan porukoiden kanssa 4 lavaa tiiliä katolle. Kiitos vaan Antille ja Merjalle.
Tänään päästiin sitten oikeastaan tositoimiin latomisessa, kun asenneltiin vielä viimeiset otsalaudat toiseen päätyyn. Latomista tehtiin kaikilla kolmella lappeella ja ladottiinkin kaikki jo nostetut tiilet. Samalla on asenneltu lumiesteet sun muut jo oikeille paikoilleen ja tehty katto valmiiksi päätytiiliä myöten. Eli sitä mukaa tulee ihan valmista kattoa. Elina kävi tänään noutamassa myös läpivientipalasia niin nekin saadaan suoraan paikalleen.
Iltapuhteena riipaistiin vielä kolmisteen pari lavaa tiiliä katolle, eli homma jatkuu huomenissa. Niinjoo, maanantaina oli runkokatselmus tai tarkastus, mikä onkaan viralliselta nimeltään. Ei ollut mitään huomautettavaa 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *