Lopultakin kaikki kattotuolit katolla. Autotalli odottaa nyt jo huomista.

Eilinen päivä kului kattotuoliasennuksia viimeistellessä, viimeisimpien kattotuolien nostelua odotellessa ja siivoillessa. Kerkesinpä noukkia kolme litraa vattuja pakkaseenkin läheisestä puskasta. Hellitti marjastuksen tuska – edes hetkeksi.
Tänään sitten ahdistuin ahdistelemaan Strakkia lisää, kun kertopuupalkkeja tuova auto (jossa on myös kattotuolien nostoon käypä nosturi) ei ottanut ilmestyäkseen. Asia selvisi lopulta: tehtaalla vaikeuksia. Näin ollen soitettiin Starkin auto pelkkä nosto suorittamaan ja päästiin jatkamaan työskentelyä katolla tehokkaasti. Kuten kuvasta näkyy, kodinhoitohuoneen / saunaosaston päällä on jo aluskatetta ja ruoteita. Päivä vain oli niin kuuma, että olivat ukot läkähtyä katolle.
Itse koettelin omaa kestävyyttäni autotallin valun valmistelun parissa. Aluksi kannoin kirjastoon sateen suojaan aiemmin maalatut laudat. Täytyy myöntää, että yllättävän kova homma oli myös korotuspalojen virittäminen metalliverkkojen alle. Minä olen tietty tunnettu ketteryydestäni, joten voitte kuvitella, ettei ylös nostettujen verkkojen kanssa ollut helppoa. No, homma tuli tehtyä. Samoin irrotuskaistan asennus. Valvojakin lupasi käydä illan mittaan tarkistamassa viemärin oikeellisuuden. Tänään kipaisin kahteen otteeseen myös rautakaupoilla: aamutuimaan kävin tekemässä harkitun hankinnan elikkäs vasaran ja huopakattonauloja irrotuskaistaa varten. Iltapäivällä kipaisin leveämpää irrotuskaistaa, maalia ja muita ajankohtaisia tarvikkeita.
Huomenna odotellaan betoniautoa ja liippariseuruetta saapuvaksi klo 7.00. Mikäli ehditään ja taretaan, jatketaan katon parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *