Viittä… ei kun kolmea vaille valmis

Eilen nosteltiin katolle kattotuoleja. Homma sujui heittämällä kun oli tarpeeksi isoa nosturia hommissa. Nostettiin tuolit siis vain nipuissa ylös ja pistellään sitten vetämällä ne paikalleen. Vetomatkat kun ei oo kovin pitkät kun taloon tulee kolmea erilaista kattotuolia.

No, ei niin hyvää ettei pientä takaiskuakin. Kun niput saatiin katolle ja alettiin varsinaisiin asennushommiin niin huomattiin että yhdestä nipusta uupuu 3 kipaletta ristikoita. Soitto tehtaalle ja asia varmistui: kutonen ja ysi oli mennyt sekaisin ja puuttuvat kolme ristikkoa tulee nyt sitten tiistaina. Eli onneksi aika nopeasti. Ja täytyy kyllä sanoa että tosi vähän on näitä toimitusropleemeita tähän mennessä kohdalle sattunut.
Muutenhan tuo nyt ei haittaa mutta nostaminen katolle on aina ongelma kun tuonne ei ihan pikkunosturilla ylety mutta katsotaan sitä ropleemaa tuonnempana.
Eilen laitettiin jo 1/3 osa ristikoita lopullisesti paikalleen ja tehtiin niihin tuulijäykistykset yms. Viikonloppuna tuo homma ei nyt etene vaan jatketaan sitä sitten maanantaina. Se on melkeen hommaa mikä vaatii kaksi tekijää ja Elinaa ei tohdi yläjuoksulle pistää kävelemään. Joku roti sentään 🙂 Viikonloppuna pitää muutenkin käydä niillä Pettuveden pesänrakennusmessuilla vai mitkä ne oli.
Niinjoo ja eilen saatiin Elinan tekemää mansikkakakkua. Hyvää oli.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *